"Miltähän se tuntuis" -teemavuosi:
              Lue tästä lisää ja vastaa kyselyymme. 

Lapsellekaveri.fi

on lapsiperheiden vanhemmille tarkoitettu maksuton nettipalvelu, jonka kautta voit löytää omalta asuinalueeltasi muita lapsiperheitä, joilla on samanikäisiä lapsia.

Rekisteröidy palveluun ilmaiseksi ja tule mukaan lapsiperheiden kohtaamispaikkaan. Palvelussa voit löytää lapsellesi samanikäisiä kavereita. Samalla tutustut ja pidät yhteyttä muihin samassa elämäntilanteessa oleviin lapsiperheisiin lähialueellasi.

Tämän palvelun tuottaa Suomen Yhteisöpalvelu ry yhteistyössä
Lasten Oikeuksien Tuki ry:n kanssa.

 


Rekisteröidy tästä

Lapsellekaveri.fi on turvallinen ja luotettava kohtaamispaikka

Periaatteena vastuullinen ja osallistuva vanhemmuus

Lapsellekaveri.fi on lapsiperheiden vanhemmille tarkoitettu nettipalvelu, jonka kautta vanhemmat voivat löytää omalta lähialueeltaan muita lapsiperheitä, joilla on samanikäisiä lapsia. Palvelu on kaikille käyttäjilleen ilmainen.

Palvelu on tarkoitettu vain lasten huoltajille. Vanhempien suositellaan käyttävän palvelua yhdessä lapsensa kanssa.

Palvelussa voit

  • löytää asuinalueeltasi muita lapsiperheitä, joilla on samanikäisiä lapsia
  • viestitellä tai keskustella muiden lähialueesi vanhempien kanssa
  • asettaa sähköpostihälytykset uusista perheistä, viesteistä tai yhteydenotoista
  • saada apua lapsiperheiden käytännön asioissa lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin liittyen
  • vaihtaa yhteystietoja ja sopia tapaamisista esim. perhekerhoihin tai leikkikentälle

Palvelun tuottaa Suomen Yhteisöpalvelu ry. Yhdistys on perustettu edistämään paikkakunta- ja asuinaluekohtaista yhteisöllisyyttä ja sosiaalista toimintakykyä perheiden, lasten, nuorten ja aikuisten keskuudessa.

Lue lisää toimintaperiaatteistamme

ampari.png

Haluatko tulla mukaan kannattamaan ja kehittämään toimintaamme?

”Yhteisöllisyys ja välittäminen – parasta, mitä voimme lapsillemme tarjota”

Jos haluat tukea lapsellekaveri.fi -palvelun ylläpitoa ja kehittämistä, liity mukaan Suomen Yhteisöpalvelu ry:n kannattajäseneksi. Yksityiseltä henkilöltä vuosimaksu on 17 euroa ja yritykseltä 40 euroa.

Yritys / yhteisö saa kannattajajäsenyydestään nimensä lapsellekaveri.fi-sivustolla pian julkaistavaan kannattajajäsenten listaan. Tiedotamme kaikkia kannattajäseniämme vuosittain toiminnastamme ja sen kehittämisestä.

Jos yrityksesi on kiinnostunut bannerimainonnasta sivuillamme, ole meihin yhteydessä ja suunnitellaan yrityksellesi sopiva ratkaisu.

Suomen Yhteisöpalvelu ry:n perustajat ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista ja yrittäjistä koostuva verkosto Länsi-Uudeltamaalta.

Ydintehtävämme on tuottaa verkkopalveluja, jotka edistävät asuinaluekohtaista yhteisöllisyyttä ja sosiaalista toimintakykyä perheiden, lasten, nuorten ja aikuisten keskuudessa Suomessa. Palveluidemme kehittämisessä on mukana kymmeniä eri alojen ihmisiä ja erilaisissa elämäntilanteessa olevia perheitä.

Yhdistyksen toiminnan periaatteina ovat yleishyödyllisyys ja tasavertaisuus, minkä vuoksi palvelun käyttämisestä ei peritä maksua.

Tule mukaan yhteistyöhön kantamaan vastuuta perheiden ja lasten hyvinvoinnista.

Liity kannattajajäseneksi tästä

  

palikat.png